Overbetuwe Doet!

Doneer je cheque aan UNLIMITED!

Tussen 6 en 16 juni vallen de Overbetuwe Doet! waardecheques op de deurmat. Doneer jij deze €7,50 aan UNLIMITED?

Initiatiefomschrijving

Basketball Vereniging UNLIMITED is een kleine, actieve vereniging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. We werken samen met Landstede-Hammers, gaan het nieuwe seizoen in met 2 eredivisiecoaches die onze trainers naar een hoger niveau gaan opleiden waardoor we verder kunnen professionaliseren.
BV UNLIMITED is actief betrokken in de gemeente Overbetuwe. Zo zijn we 1 van de partners van het Overbetuws Sportakkoord, doen we mee met Sjors Actief en de Koningsspelen, vind je ons elk jaar op de vrijetijdsmarkt en de Kinder Speelweek Elst, organiseren we tal van extra activiteiten naast de trainingen, en nog veel meer.
En toch zijn we nog niet heel bekend in de gemeente. Door middel van de Overbetuwe Doet actie willen we materialen aanschaffen om meer mensen te laten kennismaken met deze toffe teamsport! En natuurlijk doen we daar iets voor terug:
Door de Corona crisis is het voor iedereen lange tijd onmogelijk geweest om binnen te sporten. Daarom willen we na 1 september, als binnensporten hopelijk weer mag (onder voorbehoud van de Corona-maatregelen), open trainingen organiseren voor iedereen die kennis wil maken met basketball. Deze open training wordt gegeven door onze professionele trainers en eredivisiecoach. Samen kijken jullie naar je ervaring en je skills. Heb je nog geen ervaring, dan leer je in vogelvlucht de basis. Heb je wel ervaring, dan krijg je wat tips en tricks om jezelf te verbeteren. De open training vindt plaats in Sporthal Westeraam en zit boordevol leuke oefeningen en persoonlijke aandacht. Trek dus je sportieve outfit aan en meld je aan via: secretariaat@bvunlimited.nl o.v.v. open training. In verband met de Corona maatregelen houden we je dan op de hoogte van de definitieve datum!

Voor wie

We organiseren een gratis open training voor sportievelingen (m/v) vanaf 23 jaar en een open training voor de jeugd van 12-20 jaar. Het maakt niet uit of je al basketballervaring hebt of niet. Tijdens de open training kijk je samen met professionele trainers en een eredivisiecoach naar je skills. Door persoonlijke aandacht, tips en leuke oefeningen ga je na afloop met een voldaan gevoel naar huis. En als bonus krijg je ook nog een gevulde goodiebag mee! Meld je vandaag nog aan: secretariaat@bvunlimited.nl o.v.v. open training en we nemen contact met je op!

Locatie

Sporthal Westeraam

Klik op de Cheque en Doneer!

Activeer de cheque voor 1 augustus 2020 anders vervalt de waarde van de cheque!

Deel dit bericht

Categorie:

Meest bekeken

Sponsors