Organisatie

Vrijwilligers

De mensen op deze pagina zorgen ervoor dat onze vereniging draait. Toch zijn het stuk voor stuk gewoon mensen zoals jij en ik, met een drukke baan, een gezinsleven en een gevulde sociale kalender. Waarom nemen ze dan ook nog zo’n vrijwilligersfunctie op hun schouders? De motieven wisselen: het geeft voldoening, het is leuk om te doen, er wordt veel gelachen, het is gezellig en resultaatgericht. Logisch dat u nu denkt: dat wil ik ook! Dat komt goed uit. Stuur ons een mailtje, want we kunnen altijd helpende handen gebruiken!

UNLIMITED helpen als Vrijwilliger? Graag!

BESTUUR

Voor seizoen ’21-’22 zijn dit de vrijwilligers die zich gaan inzetten om het beleid van UNLIMITED verder uit te diepen, te professionaliseren en onze vereniging verder te laten groeien en bloeien.

Robbert Sardjoe

Voorzitter

Hans Epema

Secretaris

Gaby Lamers

Penningmeester

Rianne Tobben

Wedstrijdsecretaris

Bianca Peters

Administratie

ACTIVITEITEN COMMISSIE

Deze dames organiseren ook dit jaar weer leuke activiteiten naast het wekelijkse trainen. Zo staat er een Halloweentraining, een oliebollentraining, een wedstrijdbezoek met etentje en een gezellige jaarafsluiting op de planning.

Nicole

U10 & U12

Femke

U14

Janneke

U16

De activiteitencommissie is bereikbaar via de Team What’s app groepen.

TRAINERS

Deze heren zijn wekelijks te vinden in de sporthal om alle spelers naar een hoger basketbalniveau te helpen. We streven naar doelgerichte trainingen waarbij alle spelers aan de bal zijn.

VACATURE

Interesse?
Lees meer…

Jan

Trainer U12

Jorwin

Standby Trainer

Hans

BT4 Trainer U14 & U16 & Opleider

Harro

Trainer Dames recreanten

De trainers zijn bereikbaar via de Team What’s app groepen en natuurlijk op locatie vóór en ná de trainingen.

COMMUNICATIE

UNLIMITED staat voor open communicatie. Daarnaast zijn we trots op onze club en dit laten we graag zien. Deze vrijwilligers zetten zich in op social media, de website, nieuwsbrieven en als vertrouwenspersoon.

Tamara

Redactie

VACATURE

Social Media

Mike

Webdesign&beheer

Janneke

Vertrouwenspersoon

UNLIMITED helpen als Vrijwilliger? Graag!