Over ons

Welkom bij

BV UNLIMITED
waar Enthousiaste leden elke week 
met Passie trainen

post

Deze website biedt je informatie over de trainingstijden van alle teams, de teamsamenstelling, het bestuur en andere commissies van de vereniging. Verder staat op deze site het laatste nieuws en andere informatie die je misschien nodig hebt. Kun je bepaalde informatie niet vinden? Neem dan even contact met ons op.

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen? Kijk dan onder ‘Teams’ en ‘Training Informatie’ in het menu, kijk wanneer er een groep van jouw leeftijd traint en kom een keertje langs. Je bent ook van harte welkom als je nog niet kunt basketballen. In onze vereniging staan enthousiaste trainers wekelijks klaar om met jou de basistechnieken van het basketball te oefenen. Zij zullen je graag de eerste kneepjes van het spel bijbrengen en je leren hoe je moet aanvallen en verdedigen. Je bent vanaf de leeftijd 6,5 – 7 jaar van harte welkom.

Voor je het weet speel je al mee in de competitie en beleef je plezier aan het scoren van je eerste punten. Voor degenen die niet zelf willen spelen is basketball een leuke, snelle sport om naar te kijken. Publiek is tijdens onze wedstrijden altijd welkom. Dus…

Tot ziens bij UNLIMITED!!!

teamwork

Spelers, trainers, teammanagers, vrijwilligers, scheidsrechters, sponsoren, partners en fans. Samen zijn wij UNLIMITED.

gezelligheid

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet. Bij alles wat wij organiseren speelt ‘fun’ de belangrijkste rol.

sportiviteit

Ontwikkel jezelf als speler, trainer of scheidsrechter. Samen ontdekken we jouw talent.

Veiligheid & respect

Respect voor iedereen zowel binnen als buiten het veld.
Niet af en toe, maar altijd!


Vrijwilligers

Onze trainers & teammanagers zijn elke week fanatiek bezig op het veld. Minder zichtbaar maar net zo fanatiek zijn onze vrijwilligers achter de schermen die gezamenlijk UNLIMITED draaiende houden. Onze vereniging draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Scheidrechters, tafelaars, teammanagers, commissies, bestuursleden, iedereen helpt mee. Naast de inzet van trainers, teammanagers, commissies en bestuursleden vragen we ook van onze leden om zich in te zetten voor de vereniging. Als vereniging organiseren wij naast trainingen en wedstrijden ook nog andere (jaarlijkse) leuke activiteiten welke te vinden zijn in onze jaaragenda.

UNLIMITED helpen als Vrijwilliger? Graag!