Naast UNLIMITED teams U10 en U12 nu ook U14 en U18 weer begonnen met trainen

Basketballvereniging UNLIMITED Elst heeft nu ook voor de teams U14 en U18 de eerste basketballtraining gehouden. Natuurlijk is ook voor deze teams rekening gehouden met de aangepaste corona maatregelen.

Spelers vanaf 13 jaar
De spelers van de U14 zijn begonnen aan hun spelregelbewijs. Dit gaat vanaf nu alleen maar door op de donderdagen i.v.m. de buitentraining op de dinsdagen.

U14 team buiten aan het trainen bij Westeraam Sportzaal

De werkgroep heeft de laatste paar weken hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen een buitentraining te kunnen bieden. Met de jeugd t/m 12 jaar zijn we 2 weken geleden al gestart. Nu heeft het kabinet besloten dat we dit ook mogelijk kunnen maken vanaf 1 juni voor de leeftijdsgroep 13 t/m 18 jaar. “Vanaf 1 juni is (georganiseerd en begeleid door sportverenigingen) buitentraining mogelijk voor 13 t/m 18 jarige zonder 1,5 meter afstand”.
Hierbij houden we ons aan de door de overheid gestelde richtlijnen. Alle leden zijn middels een brief vorige week geïnformeerd met het verzoek het bericht goed door te lezen en dit ook met de spelers bij aanvang training te  bespreken zodat we ons allemaal zo goed mogelijk kunnen houden aan de richtlijnen en voor onze gezondheid kunnen zorgen.

We beseffen ons heel goed dat we hiermee ook enkele leden van 19 uitsluiten en dat spijt ons heel erg maar voor nu laten de richtlijnen ons hierin geen keuze. We houden de nieuwsberichten in de gaten en wanneer versoepeling mogelijk is, zullen we deze beslissingen weer gaan heroverwegen. Voor nu heeft de werkgroep een programma voor
iedereen kunnen opzetten dus we gaan elkaar weer zien!

U18 buiten aan het trainen bij Westeraam sportzaal

Spelers 13 t/m 18 jaar
Elke dinsdag wordt er een buitentraining georganiseerd. Alle informatie op een rijtje:

 • De trainingen zijn elke dinsdag van 2 tot 23 juni.
 • U14 van 18:45-19:45uur. Rene traint de jeugd.
 • U18 van 20:00-21:00uur. Robbert en Jorwin zullen de training verzorgen.
 • De spelers komen in sportkleding naar de training (er is geen mogelijkheid om te verkleden op locatie).
 • Ouders zijn helaas niet welkom aan de zijlijn. Zij zetten de spelers af en gaan direct weg.
 • Iedere speler neemt een eigen buitenbal mee.
  Het bestuur verzorgt tijdens de eerste training voor elke speler een eigen Unlimited bidon, voorzien van water en naam. De trainingen erna, neemt iedere speler zijn eigen bidon weer mee.
 • Spelers houden wel 1,5 meter afstand van de trainer.
  Bij ongelukjes zal de trainer helpen. Hij heeft dan beschikking over handschoenen en een mondkapje.
 • De trainer draagt een hesje zodat de kinderen zich bewust zijn van de 1,5 meter afstand.
 • We vragen de spelers op tijd te komen (niet meer dan 5 minuten te vroeg) en direct weg te gaan na de training zodat er tijdens de wisseling zo min mogelijk contact is.
 • Een buitentraining is natuurlijk afhankelijk van het weer. Elke dinsdag om 12uur wordt er gekeken naar de weersverwachting en zal er in de groepsapp doorgegevenworden of de training door kan gaan.
 • De locatie van de buitentraining is het veld in de kooi van de ingang bij de zaal van het Westeraam.
 • Voor vragen kunnen jullie terecht bij de trainer middels de groepsapp of via mail: voorzitter@bvunlimited.nl

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag. Jullie kunnen ten allen tijden terecht bij de trainers of bij het bestuur.

Namens het vrijwilligersteam van UNLIMITED,
Janneke de Wolf
Voorzitter Unlimited.

Doe je mee?

Het Westeraam heeft hun afgesloten buitenveld ter beschikking gesteld voor onze trainingen en daar is UNLIMITED heel dankbaar voor. 
Ook niet-leden zijn welkom om eens mee te basketballen.
Heb je zin om een keer mee te doen en ben je jonger dan 19 jaar? Meld je dan aan bij Basketballvereniging UNLIMITED en volg een training!

Deel dit bericht

Categorie:

Meest bekeken

Sponsors