Verdere uitbreiding W-Next programma

Beste spelers, ouders, trainers, coaches, bestuurders en andere betrokkenen.  

Na de succesvolle start van het W-Next programma tussen oktober en december van het afgelopen jaar zijn we verheugd te mogen melden dat we vanaf 30 januari verder zullen gaan uitbreiden! 

Acht verenigingen in de regio Gelderland slaan de handen in elkaar en bieden vanaf 30 januari in samenwerking met Akif Berber een wekelijks programma voor spelers in de leeftijden U10, U12 en U14. Op vijf verschillende dagen in de week wordt door deze verenigingen een moment aangeboden waar alle leden van deelnemende verenigingen zich voor op kunnen geven om gratis mee te trainen.

De trainingen worden verzorgd door Akif, waarbij veelal ondersteuning wordt geboden door trainers van de faciliterende vereniging.

Als verenigingen zijn wij supertrots dat we gezamenlijk deze stappen kunnen zetten. Door dit aanbod krijgt onze enthousiaste jeugd de gelegenheid om meerdere momenten in de week te trainen, kennis te maken met spelers van andere verenigingen en werken we gezamenlijk aan het verbeterd zichtbaar maken van onze prachtige sport in de regio! Het doel van de trainingen blijft het verbeteren van de fundamentals, waarbij elke speler de gelegenheid heeft te groeien op zijn/haar eigen niveau. 

In het onderstaande schema is het aanbod bij de verschillende verenigingen te vinden. Let op! Voor een aantal trainingen zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar. Geef je snel op!

post
Deel dit bericht

Categorie:

Tags:

Meest bekeken

Sponsors