Pokémon GO-maker Niantic werkt aan mobiele basketbalgame:  NBA All World

Pokémon GO-maker Niantic werkt aan een nieuwe mobiele game. Het gaat om een basketbalspel dat wordt ontwikkeld in samenwerking met de National Basketball Association (NBA).

De gratis game heet NBA All World. Net als bij Pokémon GO moeten spelers naar buiten om de game te kunnen spelen. Het spel is ook op een soortgelijke manier vormgegeven als Pokémon GO.

https://nbaallworld.com/

Het spel draagt spelers op hun buurt te verkennen om sterren uit de competitie te vinden, zoals Chris Paul, Steph Curry en James Harden. Vervolgens moet je deze bekende basketballers verslaan tijdens een wedstrijdje en kun je hun outfits gebruiken. Ook kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in virtuele minigames.

De game ziet er visueel soortgelijk uit als Pokémon Go en Niantic bracht een aantal screenshots uit samen met een korte reveal trailer. Daarin valt te zien dat speler Nikola Jokić en Draymond Green tegen het lijf loopt.

PokéStop equivalenten zijn te vinden bij basketbalpleintjes en sportwinkels, maar ook andere plekken. Spelers kunnen nieuwe voorwerpen en upgrades krijgen voor hun NBA of blacktop games, of cosmetics om hun avatar te upgraden.

NBA All World verschijnt vermoedelijk tegelijk met de start van het 2022-2023 NBA seizoen. Spelers kunnen zich pre-registreren om de game te spelen voorafgaand aan release.

Are you ready to go All-World?

Pre-Register now to stay up-to-date on NBA All-World and be notified when it’s available in your country.

Door: NU.nl / nbaallworld.com
Beeld: Niantic

Deel dit bericht

Categorie:

Meest bekeken

Sponsors