Meld je aan voor Big Shots Mini Camp in Arnhem! 15-18 juli

De Big Shots Camps zijn de plek om ook te blijven basketballen in de vakantie. Heb jij zin in een week vol basketbal, plezier, uitdaging en mooie herinneringen? Schrijf je dan nu in!

Komende zomer zullen we voor de tweede keer een Mini Camp (6 t/m 12 Jaar) organiseren in de regio Gelderland, om precies te zijn in Arnhem. Big Shots Camps is een organisatie waarbij het draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen onder leiding van (internationale) spelers, speelsters en coaches. Big Shots wil een fijne sfeer creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Met jonge en goede ervaren trainers willen we een top Mini Camp neerzetten. 

International Laura Westerik is in haar geboortestad de head coach van haar camp. Laura is begonnen met basketballen bij Wildcats in Nijmegen en heeft haar debuut gemaakt in de eredivisie bij Batouwe Basketball uit Bemmel. Sinds haar 19e speelt ze al in het buitenland en in de zomer is ze actief bij het Nederlands Team. Komende zomer maakt ze daarnaast ook tijd vrij voor de jeugd uit de regio Arnhem/Nijmegen.

Laura Westerik wordt daarnaast geassisteerd door Liam Brouwer en Twan Berkers, trainers van Arnhem Eagles. Daarnaast zijn ook Anne Van Vlijmen, Winston Hoft en Justin Veldhuis toegevoegd aan de coaching staff van het Mini Camp. Alle trainers, spelers en speelsters hebben er super veel zin om met de jeugd in de regio te helpen en hun basketbal skills te verbeteren.

Het Mini Camp vindt dit jaar plaats in de Omnibus in Arnhem van 15 t/m 18 juli. Deelnemers ontvangen een tenue en bal die ze na het Mini Camp mee naar huis mogen nemen en lunch is inbegrepen.

Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven!!!

INSCHRIJVEN

Meer informatie lees je hieronder of kijk op: www.big-shots.nl

Op de Big Shots Mini Camps helpen we alle jonge basketballers en basketbalsters met hun eigen individuele ontwikkeling. Het Mini camp is voor alle deelnemers die basketballen op een lage basket. Gedurende het camp werken we aan fundamentals en skills. 

Daarnaast werken we bij het Big Shots Mini Camp veel aan de 1-1 fundamentals, omdat 1-1 misschien wel het belangrijkste onderdeel is in het basketbal. Hoe zorg je er voor dat je je tegenstander afstopt en hoe je je tegenstander kunt verslaan? De coaches, zelf spelers in de eredivisie, leren jou alle tips en tricks! Verder zullen we aandacht besteden aan 3×3 en 5vs5 competitie vormen. We hopen dat elke deelnemer aan het einde camp met het gevoel naar huis gaat dat ze iets hebben geleerd en dat ze met meer vertrouwen 1-1 durven te spelen bij hun eigen team.

Locatie: 

Sporthal Omnibus
Pallas Atheneplein 2
6846XA Arnhem

Coaches*:

Laura Westerik
Liam Brouwer
Twan Berkers
Anne van Vlijmen
Justin Veldhuis
Winston Hoft

Dagprogramma:

Je wordt elke dag tussen 9.30 en 10.00 uur ontvangen in sporthal Omnibus. Je krijgt op de eerste dag een bal en de kleding van het Big Shots Basketbal Camp. De staf zal worden voorgesteld en vervolgens starten we met de warm-up en de oefeningen. Tussen de middag verzorgen we een lekkere lunch en zorgen we er voor dat we even tot rust kunnen komen. Het camp eindigt elke dag om 16.00 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen je ouders je weer ophalen!

Lunch:

De lunch wordt verzorgd door de organisatie. 

Kosten en inschrijven:

De kosten voor het Big Shots Mini Camp Arnhem bedragen 170 euro.
Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt.

post
Deel dit bericht

Categorie:

Tags:

Meest bekeken

Sponsors