Monstersalaris voor NBA-ster Giannis Antetokounmpo

Giannis Antetokounmpo is een van de grootste basketballers van dit moment. De Griek heeft zich in de laatste paar jaar bewezen als een van besten in de NBA, dus daar hoort natuurlijk een dikke loonstrook bij. Antetokounmpo heeft net een nieuwe krabbel gezet bij Milwaukee Bucks, dat hem vastlegt voor de komende 3 seizoenen. Het prijskaartje van deze superster? Zo’n 174 miljoen euro, meldt ESPN-verslaggever Adrian Wojnarowski.

Giannis mag zich daardoor bij de topverdieners in de VS scharen. Met het nieuwe contract verdient hij straks zo’n 58 milli’s per jaar, wat meer is dan bijvoorbeeld Lionel Messi, die ook in Amerika actief is. Leo moet het doen met ‘slechts’ 50 miljoen euro per jaar, waarbij sponsordeals zoals die met Apple in zijn meegerekend.

Milwaukee Bucks
Antetokounmpo verdiende vorig jaar al 42 miljoen euro per seizoen. Stephen Curry, de bekende superster van Golden State Warriors, krijgt binnenkort ook loonsverhoging. Hij stond vorig jaar al op 50 miljoen, dus we kunnen verwachten dat hij rustig over Giannis heen gaat. Antetokounmpo begint met Milwaukee Bucks in de nacht van donderdag op vrijdag aan het nieuwe NBA-seizoen met een wedstrijd tegen Philadelphia 76ers.

Bron: https://sportnieuws.nl/basketbal/meer-dan-lionel-messi-nba-ster-bewijst-met-monstersalaris-waar-het-amerikaanse-geld-zit/

Wil je wat mooie acties van Antetokounmpo zien? Bekijk dan onderstaande video

Bron: https://www.nba.com/bucks/videos/giannis-antetokounmpo-44-points-vs-rockets-10-22-22
post
Deel dit bericht

Categorie:

Tags:

Meest bekeken

Sponsors