Wegens COVID-19 pandemie Basketball seizoen 2019-2020 vroegtijd beëindigd

Beste leden, ouders en verzorgers,

Eén van de dringende aanvullende overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen tot 1 juni te verbieden. De ondergrens van honderd personen die aanvankelijk gold, verdwijnt.

Deze maatregel heeft tot gevolg dat alle landelijke Basketball competities en afdelingscompetities per direct vroegtijdig worden beëindigd. Er worden geen kampioenen aangewezen. 

De trainingen zullen door de overheidsmaatregelen in ieder geval ook tot en met 1 juni komen te vervallen aangezien dat ook bijeenkomsten zijn en we de veiligheid van onze leden alsmede die van hun naasten willen en moeten beschermen.
Mits de situatie het toelaat hoopt het bestuur van UNLIMITED in juni in de gelegenheid te zijn om het seizoen gezamenlijk af te sluiten, maar dat zal geheel afhankelijk zijn hoe de COVID-19 pandemie verder zal verlopen.

Dit houdt niet in dat we als bestuur in deze periode stil zullen zitten en gaan we verder met de voorbereiding op volgend seizoen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Namens het bestuur van BV UNLIMITED

Deel dit bericht
Meest bekeken

Sponsors