Spelregelbewijs gehaald!

De eerste 6 spelers van de U14 hebben hun spelregelbewijs gehaald!

De afgelopen periode hebben alle spelers van de U14 hard gewerkt aan hun kennis over alle spelregels van basketball. Elke week werden zij online geholpen door coach René en dat heeft tot een mooi resultaat geleid: de eerste 6 spelers zijn geslaagd en de rest is al een eind op weg en haalt het vast snel. Als beloning voor alle inzet, krijgt iedere geslaagde speler een bioscoopbon cadeau. Fijne voorstelling allemaal!

Waarom een spelregelbewijs?

Veiligheid, sportiviteit en respect zijn kernwaarden van BV UNLIMITED. NOC*NSF en de sportbonden trekken hierin gezamenlijk op. Eén van de belangrijkste hulpmiddelen hierbij is het vergroten van de spelregelkennis. Om deze kennis onder de sporters te bevorderen, is er de introductie van ‘Masterz’.

Via deze officiële NBB-site leren jeugdspelers (en alle andere basketballers) op een aantrekkelijke én effectieve manier de spelregels beter begrijpen.
Met hulp van deze site leren basketballers, al van jongs af aan, ook de regels beter accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels voor hun team de winst dichterbij!

Je kunt er oefentoetsen maken zoveel als je wilt. Je ziet veel herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken.

Bestuurders en trainers/coaches vinden er extra informatie, tools en ander materiaal om hun leden net dat extra zetje te geven op weg naar hun spelregelbewijs.

Oefen en haal je spelregelbewijs: 
Basketballmasterz.nl

Deel dit bericht

Categorie:

Meest bekeken

Sponsors