Schrijf je snel in voor de SKILLS dagen 9&10 aug. VOL = VOL!

Onze partnerclub Landstede Hammers houdt maandag 9 en dinsdag 10 augustus de Landstede Hammers Pre-Season Skills Dagen. De deelnemers krijgen twee dagen lang de kans om te werken aan hun skills en dat onder leiding van trainers en spelers van Landstede Hammers. Per dag is het aantal deelnemers beperkt, dus vol=vol!

Meer dan 150 deelnemers hebben zich in december aangemeld voor de jubileumeditie van de Landstede Hammers Kerstclinic. Helaas werd dit evenement uitgesteld vanwege het coronavirus, maar nu organiseert Landstede Hammers, in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education, de Pre-Season Skills Dagen. Op die manier hoopt Landstede Hammers dat jij goed toe kan werken naar het nieuwe basketbalseizoen!

De Pre-Season Skills Dagen zijn speciaal voor spelers en speelsters van 8 tot en met 15 jaar. De trainingen vinden plaats in het Landstede Sportcentrum. Het programma start iedere dag om 13:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen. De kosten bedragen 35 euro per persoon en daar krijg je het volgende voor terug:

  • Een fantastische skills training met spelers, coaches en de mascotte van Landstede Hammers: Victory
  • Een basketbal van Landstede Hammers
  • Een speciaal t-shirt

Trainer/coach Mathieu ten Dam kijkt uit naar de Pre-Season Skills Dagen. “Wekelijks ontvangen we berichten van enthousiaste ouders en kinderen die graag willen komen basketballen met de coaches en spelers van de Landstede Hammers. Het afgelopen seizoen hebben we twee activiteiten (de Kerst- en Lenteclinic) noodgedwongen geannuleerd. Nu er weer mogelijkheden zijn, ben ik zeer verheugd om namens alle staf en spelers van Landstede Hammers iedereen uit te mogen nodigen.”

Wil jij meedoen aan de Landstede Hammers Pre-Season Skills Dagen? Klik dan snel hier en vul het inschrijfformulier in! Je krijgt een automatische bevestiging van de aanmelding, op dat moment is de aanmelding definitief. In een later stadium ontvang je een e-mail met alle aanvullende informatie. Per dag is het aantal deelnemers beperkt, dus vol=vol!

Deel dit bericht

Categorie:

Meest bekeken

Sponsors