SCHRIJF JE NU IN VOOR DE LANDSTEDE HAMMERS KERSTCLINIC!

De kerstvakantie komt in zicht en dus is het tijd voor de Landstede Hammers Kerstclinic! De jubileumeditie van de clinic staat gepland voor eind december.

Landstede Hammers organiseert in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education voor de tiende keer de jaarlijkse Kerstclinic voor basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. Een begrip in de regio, want er zijn jaarlijks ruim 150 deelnemers! Na de grote belangstelling van de afgelopen jaren wordt de Landstede Hammers Kerstclinic wederom op twee dagen georganiseerd.

–   Maandag 28 december, Landstede Sportcentrum te Zwolle.
–   Dinsdag 29 december, Landstede Sportcentrum te Zwolle. 

Passend binnen de maatregelen
Dit jaar is de clinic volledig aangepast, zodat er binnen de gestelde maatregelen wordt gesport. Voor iedere leeftijdscategorie is er een zelfstandig programma opgesteld. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Het totale programma duurt van 9:30 uur tot uiterlijk 17:00 uur. Na aanmelding krijgt iedere deelnemer meer informatie over het exacte programma.

De kosten voor deelname aan de clinic bedragen 55 euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal, het kerstclinic jubileumshirt, een uitgebreide lunch en natuurlijk een fantastische basketbaldag met de spelers, coaches en mascotte van Landstede Hammers: Victory.

Lees verder….

Deel dit bericht
Meest bekeken

Sponsors