NBA is in de ban van deze hond met voorspellende gaven

Los Angeles Lakers staat met 3-2 voor in de best-of-7-serie tegen Golden State Warriors. Maar het is zeer de vraag of LA ook doorgaat naar de Western Conference Finals. Op TikTok gaat een video van een hond met voorspellende gaven viral. En die voorspelt niet veel goeds voor de Lakers.
De video is inmiddels 7,1 miljoen keer bekeken en werd een dag voor de serie tussen de Lakers en Warriors begon geplaatst. Daarin is te zien hoe corgi met zijn neusje een plastic basketbal in baskets schiet met daarvoor de logo’s van beide teams.

@aircorg

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers, who’s winning? 🤷🏻‍♂️ #nba #2023nbaplayoffs #dubnation #warriors #LA #lakers

♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version – sped up 8282

5 uit 5
De Lakers wonnen wedstrijd 1, wat de corgi ook voorspelde. Daarna had hij het ook bij de daaropvolgende duels goed. Volgens het hondje wordt het 4-3 voor de Warriors, wat zou betekenen dat zij de komende 2 wedstrijden. Gekscherend hebben de Lakers een bounty op het hoofd van de hond geplaatst.

Fun fact: ook bij de serie tussen Miami Heat en New York Knicks is hij nog foutloos. Is dit de opvolger van Paul de Octopus? Hij voorspelde tijdens het WK voetbal in 2010 veel wedstrijden goed.

Bron: https://sportnieuws.nl/basketbal/nba-is-in-de-ban-van-deze-hond-met-voorspellende-gaven/

Deel dit bericht

Categorie:

Tags:

Meest bekeken

Sponsors