Clinic Landstede-Hammers was een succes!

Gisteren was het eindelijk zo ver: de clinic van Landstede-Hammers, onze partnerclub! Onder begeleiding van de uit amerika overgehaalde Jhonathan Dunn en de Brits-Nederlandse Devon van Oostrum, kregen de kids van deze twee professionele basketballers een training en vele tips!

Afgelopen seizoen hebben alle spelers zich ingezet bij de sponsor layup actie en daarvan zouden we tijdens de jaarafsluiting deze clinic organiseren. Helaas kwam de jaarafsluiting te vervallen door de Corona maatregelen maar was uitstel gelukkig geen afstel.

De eerste 45 minuten gingen Jhonathan en Devon aan de slag met de spelers van de U10 en U12 en daarna waren ook de U14 spelers en oud-leden van vorig seizoen aan de beurt. Natuurlijk werd de training afgesloten met een partijtje en een gave groepsfoto!

Publiek was er ook voldoende tijdens de clinic. We hebben vele ouders mogen ontvangen en onder het genot van een hapje en een drankje werd er volop genoten langs de zijlijn. Femke en Nicolle (activiteitencommissie) hadden ook voor de spelers iets lekkers geregeld: een zakje chips en een appel, gesponsord door Streekwinkel De Lingegaerdt.

Jhonathan en Devon introduceren zich kort alvorens aan de training te beginnen.
De appels van Streekwinkel De Lingegaerdt liggen reeds te wachten om zo de dorst te lessen!
U10 en U12 op de foto met de twee Sterspelers van Landstede-Hammers
Jhonathan geeft nog even een klein showtje
Jhonathan en Devon in actie met de U14
U14 op de foto met de twee Sterspelers van Landstede-Hammers
Ook de ouders kregen wat lekkers aangeboden, al wisten de kids hier ook raad mee 😀
De bediening was ook top! 🙂

Iedereen bedankt voor het enthousiasme en de betrokkenheid. De spelers hebben genoten en daar doen we het voor!

Willen jullie Jhonathan en Devon in actie zien? Bekijk dan eens hun eredivisie wedstrijden via de Landstede-Hammers livestream of videoverslag van de reeds gespeelde wedstrijden.

Deel dit bericht
Meest bekeken

Sponsors