Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames neemt snel toe. Met elkaar moeten we het aantal contactmomenten sterk terugdringen, zodat we strengere maatregelen en verdere verspreiding van het coronavirus kunnen voorkomen.

Vanavond in de persconferentie is besloten dat er zeker de komende 3 weken geen publiek mag zijn bij trainingen en wedstrijden. We willen iedereen vragen zich hieraan te houden. Het is dus vanaf morgen niet meer toegestaan om bij de training en wedstrijd te komen kijken. Spelers kunnen buiten afgezet en opgehaald worden (Kiss&Ride principe).

Let op: Ook sportkantines (de Oase) zullen gesloten zijn.

UITWEDSTRIJDEN en CARPOOLEN
Wat betreft het rijden naar uitwedstrijden gaan we uit van carpoolen en max. 3 auto’s (en dus max 3 begeleiders) per uit-wedstrijd.
U14: Mondkapjes in de auto is voor elke inzittende (U14 spelers en de bestuurder) verplicht.
U12: Voor de inzittenden van auto’s met U12 spelers zijn mondkapjes in de auto een advies (we raden het wel aan voor extra veiligheid van zowel spelers als bestuurder).
Bekijk ten alle tijden de aldaar geldende regels/maatregelen van het sportcomplex. Begeleiders (dus ook de bestuurders van carpoolauto’s) mogen het sportcomplex betreden en als toeschouwer de wedstrijden bekijken vanaf de tribune, maar dienen in de publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Eenmaal zittende mag het mondkapje weer af.

We willen iedereen vragen dit serieus te nemen en de maatregelen op te volgen zodat er hopelijk snel weer versoepeling mogelijk is.

Bekijk ook NBB site voor o.a. Protocol basketbalcompetities

LIVESTREAM
Achter de schermen zijn we aan het uitzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het opzetten van een livestream. De realisatie hiervan hangt af van vele factoren (o.a. AVG). We houden jullie op de hoogte!

Klik hier voor de overige huisregels

Meer RIVM informatie ⤵

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/09/28/aangescherpte-maatregelen-om-de-verspreiding-van-het-virus-terug-te-dringen

#AlleenSamen #coronavirus #COVID19

Namens met bestuur,

Deel dit bericht
Meest bekeken

Sponsors