BV Unlimited -basketball in Elst- is terug van (bijna) weggeweest!

ELST – Een volle tribune met meegereisde supporters achter de net zo volle spelersbank. Een spannende wedstrijd, eventjes althans, tegen de Tower Jumpers uit Barneveld. Het tweede ‘onder 14 jaar’-team van Unlimited uit Elst was goed, maar de tegenstander helaas iets beter. Ach, voor de 14-2 is het een seizoen van veel leren. Kleine verbeteringen voelen dan al soms als winst. Het mocht de pret daarna bij een bepaald restaurant bij Heteren ook niet drukken!

Afbeelding
Foto: Sabine Engelen

Een seizoen van ‘veel leren’ geldt ook voor de basketballclub zelf. BV Unlimited was decennia lang een begrip in de regio, maar de toekomst van basketball in Elst hing nog niet zo lang geleden aan een zijden draadje. “Een aantal mensen stond op en ging gewoon aan de slag, met vallen en opstaan en we zijn ook nog niet uitgeleerd. Onmisbaar daarbij is de hulp uit Bemmel. Basketballclub Batouwe, ook al zo’n begrip in de regio, toonde zich van de behulpzaamste kant en staat al twee seizoenen klaar voor z’n buurman met sporthal en vrijwilligers. Ongekend en zeer gewaardeerd!”

Echter, BV Unlimited moet weer op eigen benen kunnen staan. Iedereen weet heel goed dat je er met alleen een sporthal niet bent. Enthousiaste vrijwilligers zijn nodig om weer een club te worden die deze regio verdient. 

Vooral scheidsrechters, trainers en coaches zijn hard nodig. Ervaring is heel fijn, maar er kan ook voor ondersteuning gezorgd worden.

“Heb jij, heeft u (nog) een basketball-hart en een beetje tijd over in de week? Laat het alsjeblieft weten via secretariaat@bvunlimited.nl of loop gewoon een keertje binnen in sporthal Westeraam (dinsdag/donderdag) rond 19:00 uur.”

Bron: https://over-nederbetuwe.gemeentenieuwsonline.nl/nieuws/algemeen/172162/bv-unlimited-basketball-in-elst-is-terug-van-bijna-weggeweest-

post
Deel dit bericht

Categorie:

Tags:

Meest bekeken

Sponsors