Nieuwe fluitisten bij U14

Vanaf half oktober tot en met half november hebben acht leden van U14 enkele partijtjes mogen fluiten bij U10 en U12.

Zo kunnen zij alvast leren en wennen aan het fluiten bij de lagere teams. Na wat aarzelingen (wellicht omdat zij het te eng vonden) kwamen de acht leden tot de ontdekking dat zij het wel aan konden. Geholpen door instructies van hun mentor.

Stijn (geheel links) als arbiter bij een partij van U12.


Gaandeweg kwamen zij er ook achter dat het toch niet zo moeilijk was en kregen zij ook meer zelfvertrouwen om de beslissingen te nemen diverse situatie tijdens een partij. Een goede zaak, want op zaterdag 23 november speelt U10 een toernooi in De Helster en dan moeten deze fluitisten het geleerde ook echt in de praktijk brengen.
Ik, als mentor, heb het volste vertrouwen in dat Dejan, Jens, Stijn, Jelte, Klaas, Danila, Anna en Sarah het goed gaan doen.

Paul, de mentor