Welkom op de site van BV Unlimited

Deze website biedt je informatie over de trainingstijden van alle teams, de teamsamenstelling, het bestuur en andere commissies van de vereniging etc.
Verder staat op deze site het laatste nieuws, alle uitslagen en standen, het zaalwachtschema en andere informatie die je misschien nodig hebt. Ook worden er foto’s van activiteiten geplaatst. Zoals hieronder. Op deze foto’s kun je zien hoe gezellig onze vereniging is. Bij Unlimited is zowel presteren als gezelligheid erg belangrijk.

Thuisbasis
Onze thuisbasis is sporthal de Helster, waar wij op zaterdag of zondag onze thuiswedstrijden spelen. Trainen doen we in De Helster, maar ook in de nieuwe gymzaal van het Westeraam.

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen, kijk dan onder ‘Teams’ in het menu, kijk wanneer er een groep van jouw leeftijd traint en kom een keertje langs. Je bent ook van harte welkom als je nog niet kunt basketballen. In onze vereniging staan enthousiaste trainers wekelijks klaar om met jou de basistechnieken van het basketball te oefenen. Zij zullen je graag de eerste kneepjes van het spel bijbrengen en je leren hoe je moet aanvallen en verdedigen. Je bent vanaf de leeftijd 6,5 – 7 jaar van harte welkom.

Voor je het weet speel je al mee in de competitie en beleef je plezier aan het scoren van je eerste punten. Voor degenen die niet zelf willen spelen is basketball een leuke, snelle sport om naar te kijken. Publiek is tijdens onze wedstrijden altijd welkom. Dus…

Tot ziens bij Unlimited!!!

Nieuwtjes

SponsorKliks

BV Unlimited kun jij helpen met sponsoren door online artikelen te bestellen via SponsorKliks. LET OP!!! Deze link werkt niet op deze website. Ga daarvoor naar ons Facebook: https://www.facebook.com/BVUnlimited/photos/a.988290941185794/3164144666933733/?type=3&theater

Dames opgelet!!!


BV Unlimited is van plan een dames recreantenteam op te zetten. De club is daarom op zoek naar dames die willen spelen in dit recreantenteam.
Bij voldoende aanmeldingen, het streven is minimaal 8 dames, wordt er op de donderdagavond getraind van 20:30 tot 21:30 uur in de sportzaal van Het Westeraam in Elst.
Meer hierover weten? Info via secretaris@bvunlimited.nl

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More