Welkom op de site van BV Unlimited

Deze website biedt je informatie over de trainingstijden van alle teams, de teamsamenstelling, het bestuur en andere commissies van de vereniging etc.
Verder staat op deze site het laatste nieuws, alle uitslagen en standen, het zaalwachtschema en andere informatie die je misschien nodig hebt. Ook worden er foto’s van activiteiten geplaatst. Zoals hieronder. Op deze foto’s kun je zien hoe gezellig onze vereniging is. Bij Unlimited is zowel presteren als gezelligheid erg belangrijk.

Thuisbasis
Onze thuisbasis is sporthal de Helster, waar wij op zaterdag of zondag onze thuiswedstrijden spelen. Trainen doen we in De Helster, maar ook in de nieuwe gymzaal van het Westeraam.

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen, kijk dan onder ‘Teams’ in het menu, kijk wanneer er een groep van jouw leeftijd traint en kom een keertje langs. Je bent ook van harte welkom als je nog niet kunt basketballen. In onze vereniging staan enthousiaste trainers wekelijks klaar om met jou de basistechnieken van het basketball te oefenen. Zij zullen je graag de eerste kneepjes van het spel bijbrengen en je leren hoe je moet aanvallen en verdedigen. Je bent vanaf de leeftijd 6,5 – 7 jaar van harte welkom.

Voor je het weet speel je al mee in de competitie en beleef je plezier aan het scoren van je eerste punten. Voor degenen die niet zelf willen spelen is basketball een leuke, snelle sport om naar te kijken. Publiek is tijdens onze wedstrijden altijd welkom. Dus…

Tot ziens bij Unlimited!!!

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More